Helmerhoek Wesselerbrink De Posten Stroinkslanden Zuid Stroinkslanden Noord

homepage

Bewoners, partners en de gemeente bepalen samen wat belangrijk is in de wijk. Dit doen we op basis van cijfers (kwantitatief onderzoek) en op basis van meningen van wijkbewoners en functionarissen die de wijk kennen (kwalitatief onderzoek). Wat gaat goed en wat minder? Waar moeten we de komende jaren mee aan de slag? Samen bepalen we doelen voor de komende vijf jaar. We maken afspraken en vertalen we dit naar concrete acties. Deze komen in het wijkprogramma. Zo is duidelijk wat ieder van ons doet om de doelen te halen. Zo is ook duidelijk wat we van elkaar mogen verwachten.

De wijkprogramma’s  Helmerhoek en De Posten
Lees hier de afspraken en plannen voor Helmerhoek en De Posten. In 2013 hebben we samen met bewoners en partners een wijkprogramma gemaakt voor deze wijken. Dit jaar zijn Stroinkslanden Noord en het Oosterveld aan de beurt. Daarna stellen we in 2015 de wijkprogramma’s van Stroinkslanden Zuid, Het Bijvank en het Lang op. 

Informatie over alle wijken
Daarnaast leest u in het wijkprogramma meer informatie over de wijk. Informatie over werken, leren, zorg, veiligheid, duurzaamheid en samenhang. Zo ziet u hoe de wijk er nu voor staat. Deze informatie is beschikbaar voor alle wijken in stadsdeel Zuid.