homepage

object.type='pdir.kml' and object.priority>0 order by name.value

K

Verlaging kavelprijzen


Goed nieuws: diverse kavels in verschillende projecten, zoals 't Geessink, Diekman, Brunink Buitenveld en de kavel aan de Voortsweg, zijn in prijs verlaagd!
Voor de actuele prijzen van de lopende projecten kunt u kijken bij het kavelaanbod in het linker menu.


Start uitgifte particuliere kavels groot succes!

De uitgifte van de 4e fase in de Boddenkamp en de laatste 10 bouwkavels in Roombeek is op 26 januari van start gegaan! Volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt" zijn de laatste 10 kavels in Roombeek en ca. 35 kavels in Boddenkamp aangeboden tijdens de uitgifte in de Ambachtsschool. De uitgifte is een groot succes geworden! Voor de kavels die nog beschikbaar zijn kunt u kijken bij het kavelaanbod.      
                                           

vaneker-bannerNieuwe kavels 't Vaneker


Er zijn op ’t Vaneker weer nieuwe kavels in verkoop gebracht.
Deze nieuwe serie kavels ligt centraal in ’t Vaneker. Lees meer informatie over deze kavels.  

 

Een kavel kopen is nu extra aantrekkelijk  

U krijgt nu bijvoorbeeld extra tijd om uw huidige woning te verkopen. En als u uw huidige woning niet verkocht krijgt, dan kunt u tegen een vergoeding alsnog van de koop van de kavel afzien. Bovendien krijgt u van ons tijdens de reserveringsperiode een gratis bouwcalculatie aangeboden. Lees meer over onze verruimde verkoopvoorwaarden.   

 

Actueel

Bericht geplaatst

WeBuildhomes zorgt voor opvallend straatbeeld in Enschede Boddenkamp

Fase 2 van het nieuwbouwproject Boddenkamp en daarbij alle 11 woningen van het WeBuildhomes project zijn opgeleverd. Onlangs ontvingen de laatste kopers in Boddenkamp de sleutel van hun nieuwbouwwoning. De woningen zijn gerealiseerd door WeBuildHomes.
30 mei 2018

Operahof Enschede: aantrekkelijk buurtje op voormalige plek Reisopera

Op de voormalige plek van de Nederlandse Reisopera (NRO) in Enschede verrijst binnenkort een nieuw woonwijkje Operahof met 43 woningen die gasloos en energieneutraal gebouwd worden.
02 mei 2018

Roomspot.nl biedt studenten en jongeren ruimte

Vandaag lanceren de Gemeente Enschede, Woningstichting De Veste, Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT), Saxion Hogeschool en Universiteit Twente ‘Roomspot'. 
06 feb 2018