homepage

object.type='pdir.kml' and object.priority>0 order by name.value

K

Verlaging kavelprijzen


Goed nieuws: diverse kavels in verschillende projecten, zoals 't Geessink, Diekman, Brunink Buitenveld en de kavel aan de Voortsweg, zijn in prijs verlaagd!
Voor de actuele prijzen van de lopende projecten kunt u kijken bij het kavelaanbod in het linker menu.


Start uitgifte particuliere kavels groot succes!

De uitgifte van de 4e fase in de Boddenkamp en de laatste 10 bouwkavels in Roombeek is op 26 januari van start gegaan! Volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt" zijn de laatste 10 kavels in Roombeek en ca. 35 kavels in Boddenkamp aangeboden tijdens de uitgifte in de Ambachtsschool. De uitgifte is een groot succes geworden! Voor de kavels die nog beschikbaar zijn kunt u kijken bij het kavelaanbod.      
                                           

vaneker-bannerNieuwe kavels 't Vaneker


Er zijn op ’t Vaneker weer nieuwe kavels in verkoop gebracht.
Deze nieuwe serie kavels ligt centraal in ’t Vaneker. Lees meer informatie over deze kavels.  

 

Een kavel kopen is nu extra aantrekkelijk  

U krijgt nu bijvoorbeeld extra tijd om uw huidige woning te verkopen. En als u uw huidige woning niet verkocht krijgt, dan kunt u tegen een vergoeding alsnog van de koop van de kavel afzien. Bovendien krijgt u van ons tijdens de reserveringsperiode een gratis bouwcalculatie aangeboden. Lees meer over onze verruimde verkoopvoorwaarden.   

 

Actueel

Bericht geplaatst

Roomspot.nl biedt studenten en jongeren ruimte

Vandaag lanceren de Gemeente Enschede, Woningstichting De Veste, Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT), Saxion Hogeschool en Universiteit Twente ‘Roomspot'. 
06 feb 2018

Nieuwe bouwkavels Het Brunink in de verkoop

De kavelverkoop in Het Brunink verloopt bijzonder goed. Bijna alle kavels zijn verkocht of onder optie. Om aan de aanhoudende vraag te voldoen is er binnenkort een uitgifte van 15 nieuwe kavels in Het Brunink (deelgebied Buitenveld).
22 mrt 2017

Heutinkstraat wordt fietsstraat

De Heutinkstraat wordt momenteel ingericht als fietsstraat. Deze fietsstraat maakt onderdeel uit van een nieuwe fietsroute tussen Glanerbrug, de Eschmarke en het centrum. De fietsroute vormt een snelle, comfortabele en veilige verbinding met de stad.…
16 mrt 2017